Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWaar vindt u ons

Kaart voor Kapteynborg

Landleven 12
9747 AD Groningen

De locatie (gebouwnummer 5419) is op de kaart gemarkeerd met de rode vlag.

Faculteit/dienst
Sterrenkunde/Kapteyn Instituut
Faculty of Science and Engineering
Landleven 12
9747 AD Groningen
050 363 4624 (050 363 4073 (secretariaat Sterrenkunde))

Bezoekers
De Kapteynborg heeft 2 hoofdingangen. De ingang van het Kapteyn Instituut is aan de oostkant in de inham zoals aangegeven op de kaart. De westkant ingang geeft voor bezoekers geen toegang tot het Kapteyn Instituut. Bezoekers kunnen het gebouw via de intercom bij de entree aan het binnenplein van het gebouw toegang verkrijgen. Bezoekers kunnen zich melden bij het secretariaat op de 1e verdieping.

Parkeren
De parkeerplaats P2 is het dichtst bij de Kapteynborg. Als u als gast van een RUG medewerker wilt parkeren, is het wenselijk dat de betreffende medewerker daarvan opgave doet bij het Gebouwenbeheer. Als bezoekers niet van tevoren worden aangemeld is het risico aanwezig dat er geen plaats is. Op het Zernike kan men eventueel op de parkeerplaatsen Pt en Pd vrij parkeren. Op de plattegrond van het Zernike-complex vindt u een overzicht van alle parkeerplaatsen.

Mindervaliden
Voor het gebouw bevinden zich drie invalidenparkeerplaatsen. Reserveren is noodzakelijk (receptie facility service 050 3638327).
Mindervaliden kunnen gebruik maken van de hoofdentree. Bij deze entree is er wel een drempel, maar via de intercom kan aangegeven worden dat men gebruik wil maken van de oprijdrempel. Met behulp van de liften zijn alle verdiepingen van het gebouw bereikbaar. Een speciale toiletruimte is op de 1e etage te vinden.

Fietsroutes
Fiets je regelmatig naar of vanaf de Zernike Campus? Dan scheelt het tijd als je de Slimme Route rijdt. Zie: Slimme fietsroutes.

Sterrenwacht
De Blaauw Sterrenwacht bevindt zich in de Bernoulliborg. Meer informatie over de bereikbaarheid van de Bernoulliborg vindt u hier.

printView this page in: English