Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWaar vindt u ons

Kaart voor Bernoulliborg

Nijenborgh 9
9747 AG Groningen

De locatie (gebouwnummer 5161) is op de kaart gemarkeerd met de rode vlag.

Faculteit/dienst
Bernoulliborg
Bestuur en diensten, Wiskunde, Kunstmatige Intelligentie en Informatica (Faculty of Science and Engineering)
Nijenborgh 9
9747 AG Groningen
050 363 6868 (receptie)

Parkeren
De parkeerplaatsen P1 zijn het dichtst bij Nijenborgh 9. Als u als gast van een RUG medewerker wilt parkeren, is het wenselijk dat de betreffende medewerker daarvan opgave doet bij het Gebouwenbeheer. Als bezoekers niet van tevoren worden aangemeld is het risico aanwezig dat er geen plaats is. Op het Zernike kan men eventueel op de parkeerplaatsen Pt en Pd vrij parkeren. Op de plattegrond van het Zernike-complex vindt u een overzicht van alle parkeerplaatsen.

Mindervaliden
Bij de hoofdingang bevinden zich drie invalidenparkeerplaatsen. Deze zijn vrij toegankelijk. De parkeerplaats P1 bevindt zich rechts voor het FSE-gebouw en is alleen toegankelijk met een parkeerkaart voor medewerkers of bezoekers van medewerkers en voor invaliden. Hier bevinden zich ook enkele invalidenparkeerplaatsen. Het is niet mogelijk om deze te reserveren. U kunt zich aanmelden bij de toegangspoort. Het gebouw is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers, m.u.v. de Blaauw Sterrenwacht.

Fietsroutes
Fiets je regelmatig naar of vanaf de Zernike Campus? Dan scheelt het tijd als je de Slimme Route rijdt. Zie: Slimme fietsroutes.

Collegezalen op deze locatie (NB dit overzicht is niet volledig)

  • 5161.0165: Max Gruberzaal

Observatory
De Blaauw Sterrenwacht bevind zich in de Bernoulliborg.

printView this page in: English