Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijvenUniversity HotelReserveringen & prijzen

Prijzen

RUG-Tarieven

Gegarandeerd de beste prijs via 'online reserveren' en geen reserveringskosten.

Tarieven Huidige tarieven Vanaf 1 mei 2017
Eénpersoonskamer € 65,00 € 66,00
Tweepersoonskamer (Double of Twin) € 82,00 € 83,00
Appartement, Twin room met keuken en suite € 92,00 € 93,00
Kinderbedje (beperkt beschikbaar, alleen in overleg) € 15,00 € 15,00
Extra bed (beperkt beschikbaar, alleen in overleg) € 20,00 € 20,00
Ontbijt per persoon € 11,50 € 12,00

De prijzen zijn per kamer per nacht inclusief BTW, exclusief ontbijt en toeristenbelasting (€3,15 p.p.p.n.) en geldig tot 1 mei 2019.
Prijzen geldend per 1 mei 2019 worden in januari 2019 bekend gemaakt.

Tijdelijke acties

Speciale acties met aangepaste tijdelijke tarieven zijn alleen online te boeken via 'online reserveren'. Vraag daarom uw logincode via hotel@rug.nl

Weekendkorting

Alumni van de RUG met bewijs oud RUG-student ontvangen voor een overnachting in het weekend (vrijdag en zaterdag) een korting van 15% over de standaard kamerprijs, niet over actietarieven (o.a. meerdaagse aanbiedingen). Dit geldt alleen voor uw eigen kamer, op vertoon van uw persoonlijke alumnipas of een bewijs dat u ex-student bent van de RUG (bijv. een kopie van uw bul). U ontvangt deze korting bij betaling en dient op dat moment uw bewijs bij zich te hebben. Kortingen achteraf zijn niet mogelijk. Bij het maken van de reservering ook graag vermelden dat u Alumnus bent. Personeelsleden van de RUG ontvangen voor een overnachting in het weekend (vrijdag en zaterdag) voor familieleden een korting van 15% over de standaard kamerprijs, niet over actietarieven (o.a. meerdaagse aanbiedingen). De reservering dient door de medewerker te worden aangevraagd met vermelding van zijn/haar personeelsnummer.

Longstay korting

Voor een langer verblijf kunt u de beste tarieven vinden via 'online reserveren'.
Voor een verblijf
van zes nachten of langer ontvangt u over de overnachtingen voor iedere zesde en de zevende nacht een korting van 15% op de standaard kamerprijs. De korting geldt alleen voor de zesde en zevende overnachtingen, voor de eerste vijf overnachtingen gelden onze standaardtarieven.

Kortingen zijn alleen geldig bij rechtstreekse reserveringen, voor meer info mail naar hotel@rug.nl

Corporate login

Voor de Universiteit en bedrijven is het mogelijk om een corporate login te krijgen. Op deze manier kunt u te allen tijde een reservering maken voor de prijs die u contractueel heeft vastgelegd. Deze reservering zal dan automatisch aan uw corporate prijs gekoppeld worden. Login op de reserveringspagina en boek 24 uur per dag uw eigen prijs.

Heeft u nog geen eigen login? Vraag dan naar de mogelijkheden: hotel@rug.nl

Foto impressie
Foto impressie
Laatst gewijzigd:01 februari 2018 16:26
printOok beschikbaar in het: English