Skip to ContentSkip to Navigation
Society/business Target Field Lab - Mining Big Data News & Events

We like the Future - LET'S GRO 2019

Wanneer:do 31-10-2019 10:00 - 17:00
Waar:DOTliveplanetarium

Together Digital met Herman Pleij en vele anderen

Kom kennismaken in DOT met innovatieve projecten in de regio Groningen, waarbij Together, Digital en Big Data centraal staan.

In de ochtend kom je alles te weten over de statistische gegevens van de gemeente Groningen, het echte verhaal over blockchain en de digitale democratisering. Ingewikkeld? Welnee, het word je allemaal kraakhelder uitgelegd.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

In de middag zijn de proeftuinen van Groningen aan de beurt. Zij presenteren samen de resultaten van het afgelopen jaar en kijken met je naar de toekomst. Welke rol gaat digitale gezondheidszorg spelen binnen de reguliere zorg? Hoe gaat het 5G netwerk ons leven veranderen en wat brengen kunstmatige intelligentie systemen en Data  Science ons? Je krijgt het allemaal te horen van vakspecialisten maar ook van Herman Pleij. Hij zal op onnavolgbare wijze de invloed van big data op de individuele mens en zijn omgeving duiden. Wat zijn de zegeningen, dilemma’s en de uitdagingen? Wat kunnen wij leren uit het verleden? Hoe kunnen wij hier samen van leren?

Hier vind je het programma van de dag. De toegang is gratis, maar je moet je wel even vooraf aanmelden. Dat kan voor de hele dag, de ochtend en de middag.