Maatschappij/bedrijvenFacilitaire dienstverleningVerbouwprojectenOver ons...

Verbouwing en inrichting

Verbouwingen
De universiteit levert de volgende diensten op het gebied van (ver)bouwprojecten:

• Het realiseren van (complexe) multidisciplinaire (ver)bouwprojecten van bouwaanvraag tot oplevering. Hievoor hebben we de volgende disciplines in huis, meet- en regeltechniek, bouwkunde, bouwfysica, werktuigbouw, electrotechniek en audiovisuele technieken
  • Het realiseren van kleine verbouwingen
  • Advies op maat en begeleiding inzake o.a. nieuwe ontwikkelingen op het gebied van studie- en werkplekconcepten, inrichting en indeling op kamer-, afdelings- en gebouwniveau, wet- en regelgeving, financiering, verlichting, akoestiek, beveiliging, ICT etc.

Architectuur en interieuradvies

Op het gebied van architectuur en interieuradvies worden de volgende diensten geleverd:

• Upgrading van uw gebouw door o.a. effectief herontwerp en herinrichting, aanpassing collegezalen, recepties, gangen en andere algemene ruimten aan hedendaagse behoeften
  • Het ontwerpen en begeleiden van de uitvoering van gebouwaanpassingen
  • Herstructurering bestaande panden
  • Uitvoering kleine tot middelgrote nieuwbouwprojecten
  • Integraal advies op maat (waarin zaken als logistiek, gebruik, sfeer en techniek worden mee genomen): o.a. advies over effectief gebruik gebouwen en ruimtelijke vraagstukken (zowel interieur als exterieur), integrale vormgeving, indeling, kleurstelling, materiaalgebruik, stoffering etc.
Laatst gewijzigd:17 mei 2018 15:55