Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijvenFacilitaire dienstverleningVerbouwprojectenOver ons...

Over ons

De afdeling verbouwprojecten levert diensten op het gebied van (ver)bouwprojecten en architectuur en interieuradvies. Op het gebied van (ver)bouwprojecten gaat het om het realiseren van (complexe) multidisciplinaire (ver)bouwprojecten van bouwaanvraag tot oplevering. Hiervoor gaat het om disciplines als huis, meet- en regeltechiek, bouwkunde, bouwfysica, werktuigbouw, electrotechniek en audivisuele technieken. Daarnaast gaat het om het realiseren van kleine verbouwingen en advisering op maat. Bovendien gaat het om het geven van begeleiding inzake o.a. nieuwe ontwikkelingen op het gebied van studie- en werkplekconcepten, inrichting en indeling op kamer-, afdelings- en gebouwniveau, wet- en regelgeving, financiering, verlichting, akoestiek, beveiliging, ICT etc.

Naast verbouwingen levert de afdeling verbouwprojecten diensten op het gebied van architectuur en interieuradvies. Denk hierbij aan het upgraden van uw gebouw door bijvoorbeeld effectief herontwerp en herinrichting, aanpassing collegezalen etc. Daarnaast worden er ontwerpen geleverd en begeleiding aangeboden over de uitvoering van gebouwaanpassingen. Ook gaat het om herstructurering van bestaande panden.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden. Bekijk hier* met welke medewerker je contact kunt opnemen en terecht kunt met je vragen.

Foto van onze medewerkers
Foto van onze medewerkers
Laatst gewijzigd:17 mei 2018 15:55