Skip to ContentSkip to Navigation
Society/businessCenter for Information TechnologyESI

ESI

Educational Support and Innovation (ESI) vormt de centrale ondersteuning voor al het onderwijs van de universiteit. Ondersteuning voor docenten die de kwaliteit van hun onderwijs en lesgeven willen verbeteren en ondersteuning voor opleidingen en faculteiten die knelpunten in het onderwijs willen onderzoeken.  Wij zorgen ook voor een snelle en accurate verwerking van tentamenformulieren en vragenlijsten

Veel van de ondersteuning komt in de vorm van ICT zoals de Electronische Leeromgeving (Nestor), het studieinschrijf- en studievoortgangssysteem (Progress), de onderwijscatalogus (Ocasys), het cursusevaluatiesysteem (Blue), het systeem voor de ondersteuning van accreditaties (Quamatrix) en het roostersysteem (Syllabus).

Wij voeren projecten uit die tot doel hebben de ondersteuning van het onderwijs te verbeteren of om nieuw onderwijsbeleid van de universiteit te ondersteunen. Op dit moment gebeurt dat bijvoorbeeld rondom de onderwijskwalificaties van docenten en de invoering van het bindend studieadvies.

Agenda

Er zijn op dit moment geen evenementen die aan uw criteria voldoen.