Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijvenCentrum voor Informatie TechnologieICT & OnderwijsDocentprofessionaliseringBKO-registratie

Veelgestelde vragen en contact

Wat is de BKO-registratie?

Met de BKO-registratie laat u door middel van een door u samengesteld portfolio zien dat u aan de kwaliteitseisen voor onderwijs van de Rijksuniversiteit Groningen voldoet.

Voor wie is de BKO-registratie bedoeld?

De BKO-registratie is bestemd voor docenten van de Rijksuniversiteit Groningen die meer dan 5 jaar onderwijservaring hebben in het Hoger onderwijs.

Waarom is het belangrijk om een BKO-registratie te behalen?

Het behalen van de BKO-registratie is van belang om de kwaliteit van het onderwijs te vergroten. Daarnaast biedt de BKO-registratie u de mogelijkheid te reflecteren op uw eigen onderwijs en dit te verbeteren. Het BKO certificaat wordt door alle Nederlandse universiteiten erkend en geeft hiermee recht op het geven van onderwijs aan al deze universiteiten.

Hoe kan ik mijn BKO-registratie behalen?

Om uw registratie te behalen stelt u een portfolio samen die wordt beoordeeld door de facultaire BKO-registratiecommissie. De BKO-contactpersoon van uw faculteit kan u meer informatie geven over de verschillende stappen die u dient te ondernemen.

Voor vragen en meer informatie kunt u naast de contactpersoon van uw faculteit contact opnemen met de coördinator Docentprofessionalisering dhr. Jaap Mulder.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:36
printView this page in: English