Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijvenCentrum voor Informatie TechnologieICT & OnderwijsSupportVragenlijstverwerking

Vragenlijstverwerking

De afdeling Vragenlijstverwerking verwerkt papieren en online vragenlijsten. Er wordt gebruik gemaakt van Blue/Evaluations voor cursus- en curriculumevaluaties. Dit kan op papier en online.

De papieren vragenlijsten worden ingelezen en kunnen waar nodig gecorrigeerd worden.

In Blue kunt u zelf een vragenlijst aanmaken, aanpassen en afdrukken. De opmaak van een vragenlijst kan aangepast worden in Word. Ook kunt u in Blue een rapportage aanmaken. Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe een rapportage eruit zou kunnen zien. Indien u een vraag heeft over de werking van Blue, dan kunt u terecht bij evaluation@rug.nl (de Blue-helpdesk).

Voorbeeld van rapport
Voorbeeld van rapport

Indien u een papieren vragenlijst wil laten verwerken door ESI, dan kunt u deze via de Intekenlijst aanmelden. U logt in met uw p-nummer en bijbehorende wachtwoord. Hier vult u alle gegevens in die wij nodig hebben om de vragenlijsten te verwerken en tot slot stuurt u alles op naar ESI Vragenlijstverwerking.

Voor praktische vragen over de vragenlijstverwerking of meer informatie kunt u een e-mail sturen naar vragenlijstverwerking@rug.nl . Telefonisch zijn we bereikbaar op 050 – 363 3637 / 363 3645.

Laatst gewijzigd:24 augustus 2017 16:40
printView this page in: English