Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Science LinXScience LinX nieuws

Veel scholieren op Open Dag bij bètafaculteit

13 november 2014
Bezoekers van de open dag in de Bernoulliborg.

Tijdens de Open Dag op locatie, op vrijdag 7 november, wat het druk bij de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen. Op het Zernikecomplex en bij de opleiding Farmacie aan de Antoni Deusinglaan waren de zalen steeds bijna vol. Naar schatting 3000 studiekiezers oriënteerden zich op een bètastudie. Het aantal unieke bezoekers zal iets lager liggen, sommigen gingen bij meer dan één studie langs.

Demonstratie tijdens de Open Dag.

In totaal bezochten ruim 6000 belangstellenden één of meer bacheloropleidingen van de RUG. Na de Open Dag op locatie is er de mogelijkheid om nader kennis te maken met een opleiding tijdens 'Eén dag student'.

Kijk op de site voor neer informatie over bacheloropleidingen van de RUG in Natuur en Techniek en Gezondheid en Leven.

Laatst gewijzigd:29 september 2017 14:29
printOok beschikbaar in het: English