Skip to ContentSkip to Navigation
Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Science LinXScience LinX nieuws

Veel scholieren op Open Dag bij bètafaculteit

13 november 2014
Bezoekers van de open dag in de Bernoulliborg.
Bezoekers van de open dag in de Bernoulliborg.

Tijdens de Open Dag op locatie, op vrijdag 7 november, wat het druk bij de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen. Op het Zernikecomplex en bij de opleiding Farmacie aan de Antoni Deusinglaan waren de zalen steeds bijna vol. Naar schatting 3000 studiekiezers oriënteerden zich op een bètastudie. Het aantal unieke bezoekers zal iets lager liggen, sommigen gingen bij meer dan één studie langs.

Demonstratie tijdens de Open Dag.
Demonstratie tijdens de Open Dag.

In totaal bezochten ruim 6000 belangstellenden één of meer bacheloropleidingen van de RUG. Na de Open Dag op locatie is er de mogelijkheid om nader kennis te maken met een opleiding tijdens 'Eén dag student'.

Kijk op de site voor neer informatie over bacheloropleidingen van de RUG in Natuur en Techniek en Gezondheid en Leven.

Laatst gewijzigd:29 september 2017 14:29
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...