Skip to ContentSkip to Navigation
Research Department of Genetics
University Medical Center Groningen

Katelijne Bouman - Mednet Toparts

Dr. Bouman genoemd als Toparts in klinsche genetica
17 januari 2013
TopArts Katelijne Bouman
TopArts Katelijne Bouman

Vanmiddag zijn in Houten de namen van de Mednet Topartsen 2012 bekendgemaakt. De Topartsen zijn verdeeld over 12 specialismen. De Topartsenverkiezing vond dit jaar plaats in samenwerking met de Orde van Medisch Specialisten. De namen van de Topartsen werden bekendgemaakt door de voorzitter van de werkgroep De Medisch Specialist 2015.

Medisch specialisten konden voor de zevende keer aangeven aan welke vakgenoot zij, binnen hun eigen specialisme, hun dierbaren toevertrouwen. Rond de 1450 artsen brachten dit jaar hun stem uit, opnieuw meer dan de voorgaande jaren. De Topartsenverkiezing is dit jaar voor het eerst georganiseerd in samenwerking met de Orde van Medisch Specialisten.

In totaal zijn er 36 Mednet Topartsen gekozen in de 12 specialismen die de kiesdrempel hebben gehaald.

Nummer 1 dit jaar voor de Klinische genetica is Katelijne Bouman (als enige UMCG-arts), zij is staflid van de afdeling genetica, UMC Groningen!

Meer op Mednet

Laatst gewijzigd:18 december 2023 07:29

Meer nieuws

 • 11 december 2023

  Join the 'Language and AI' community

  As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...

 • 13 oktober 2023

  Moniek Tromp benoemd tot Captain of Science van de Topsector Chemie

  Prof. dr. Moniek Tromp is door de minister van Economische Zaken en Klimaat benoemd tot Captain of Science van de topsector Chemie. Zij is per 1 juli 2023 de opvolger van prof. dr. ir. Bert Weckhuysen van de Universiteit Utrecht.

 • 12 september 2023

  Kunst in tijden van AI

  Leonardo Arriagada Beltran verrichtte zijn promotieonderzoek op het raakvlak van computergegenereerde kunst en kunstmatige intelligentie, een technologie die voortdurend in ontwikkeling is. Op 21 september a.s. verdedigt hij zijn proefschrift....