About usFaculty of LawActueelIn the mediaArchive In the media

Femke de Vries: 'De btw-loterij'

13 januari 2019
Prof mr. dr. Femke de Vries

De kans is groot dat u net als ik behoort tot die paar miljoen Nederlanders die dachten de jackpot van de Oudejaarsloterij te winnen. Hopelijk bent u inmiddels bekomen van de teleurstelling. Hoe kan het toch dat ieder jaar weer opnieuw 6 miljoen loten voor die eindejaarsloterij worden verkocht?
Lees de column van bijzonder hoogleraar Toezicht Femke de Vries in het Financieel Dagblad.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:18 januari 2019 15:56