Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Law Current Affairs Calendar Conferences, symposiums, lectures Archive Classificatie van verplichtingen in faillissement

Praktische informatie

Het Kasteel

Datum en tijd

Het congres vindt plaats op 2 november 2021. Het start om 11.00 uur. Aansluitend bestaat de mogelijkheid om de oratie van prof. Van Zanten bij te wonen.

Plaats

We verwelkomen u graag in Het Kasteel in Groningen (Melkweg 1). Het Kasteel bevindt zich op loopafstand van zowel het station als het Academiegebouw. In de buurt kunt u parkeren in de parkeergarage Westerhaven of parkeergarage Ossenmarkt.

Inschrijven oratie

Om de oratie van prof. Van Zanten bij te wonen dient u zich afzonderlijk in te schrijven. Meer informatie over de oratie vindt u hier.

Deelnemersbijdrage

Deelname aan dit congres is gratis.

loga nova 3 punten

PO- en PE-punten

Voor dit congres kunt u 3 PO-punten van de NOvA ontvangen. Indien u hier prijs op stelt en zich al heeft aangemeld, mail dan naar pao-secretariaat@rug.nl en geef aan voor welke activiteit en welke deelnemer PO-punten worden gevraagd. Als u zich nog gaat aanmelden, kunt u op het inschrijfformulier bij opmerkingen aangeven dat u PO-punten wenst.

Laatst gewijzigd:10 augustus 2023 12:15