Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

VENI grant for Yang Li

30 juli 2013

Systems genetics of metabolic fluxes

Dr Yang Li has been awarded an NWO VENI grant (250,000 euros) to perform genetic analyses on multiple molecular levels to provide insight into how a genotype relates to a phenotype. She will use this approach to look for heritable causes of metabolite flow rate (flux) through metabolic pathways.

Dr. Li has recently taken up a post-doc position in Prof. Cisca Wijmenga's research group to perform systems genetics and bioinformatic studies on celiac disease, with a focus on non-coding regions of the genome. More on Yang LI; Systems Genetics research

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:37

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....