Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Praktische informatie

12 februari 2013

Hier vindt u adresgegevens, informatie over de bereikbaarheid en een plattegrond van de faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen.

N.B. Er is een zeer beperkt aantal parkeerplaatsen bij de faculteit. U kunt uw auto parkeren in 1 van de 2 parkeergarages op loopafstand van de faculteit: de parkeergarages aan de Ossenmarkt en de parkeergarage aan het Boterdiep.

Laatst gewijzigd:15 augustus 2017 15:49

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...