RUG selecteert 4 pakketten voor pilots met digitale toetsing

14 september 2011

De Stuurgroep heeft vorige week ingestemd met het voorstel van het Desk Research Team om vier toetspakketten te selecteren voor het pilotprogramma binnen Idem Dito. De gekozen pakketten zijn:

Deze pakketten sluiten volgens het DRT het best aan bij de eisen en wensen van de RUG m.b.t. digitale toetsprogramma's. De pakketten scoorden ook hoog in het publieksoordeel tijdens de presentatiedag op 7 juli.

Het is de bedoeling om in de komende maanden met deze vier pakketten pilots uit te gaan voeren. Hierbij wordt de hele keten van toetsontwikkeling, afname, analyse en hergebruik van toetsen en toetsitems doorgelicht.

Floor Mulder (FMW), projectleider van het pilotprogramma, bespreekt momenteel met de contactpersonen van de faculteiten welke pilots zullen worden uitgevoerd en welke groepen docenten, studenten en andere uitvoerders (toetsdeskundigen, student-assistenten) hieraan deel zullen nemen.

André Rosendaal (Letteren) is in overleg met de leveranciers over de inrichting van de pilotomgevingen.  De opzet van het pilotprogramma moet begin oktober gereed zijn.

Hebt u belangstelling voor deelname aan de pilots of wilt u meer weten van het project, neem dan contact op met de projectleider: Sake Jager, s.jager@rug.nl, tel. 5921.

Laatst gewijzigd:29 maart 2016 13:14
printView this page in: English