Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Idem Dito van start!

21 juni 2011

Begin juni heeft de stuurgroep het projectplan Idem Dito goedgekeurd. Dit betekent dat dit project nu officieel van start is gegaan. Het project heeft tot doel om een universiteitsbreed systeem voor digitale toetsing te selecteren.

Uitvoerders van het project zijn de faculteiten Letteren, Medische Wetenschappen en Economie en Bedrijfskunde in samenwerking met UOCG. 

Sake Jager, hoofd ICT & Onderwijs Letteren, is projectleider van Idem Dito.

Nadere inlichtingen: ictol@rug.nl.

Laatst gewijzigd:29 maart 2016 13:14

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.