Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Peter vd Akker in the news

24 augustus 2010

Peter van den Akker has been in the news twice recently.

Young Fellow Collegiality Award

(1) He won one of the three 2010 Young Fellow Collegiality Awards from the European Society for Dermatological Research and the Japanese Society for Investigative Dermatology. The prize money is intended to enable him to visit a collegial research department in Japan and for him to present his research data at the Japanese conference on investigative dermatology.

City of Talent movie

(2) Peter was selected to star as the 'medical talent' in the City of Talent introduction movie for the students' KEI week. This movie was made to give Groningen's Talents a face and it was shown on the Grote Markt on August 16th. Check out the movie on cityoftalent or on Youtube.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:21

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Miljoenenpremies naar vier Groningse toponderzoekers

  Vier Groningse RUG-wetenschappers krijgen ieder anderhalf miljoen euro om de komende vijf jaar onderzoek te doen en een onderzoeksgroep op te bouwen. Zij ontvangen een Vici-beurs uit de Vernieuwingsimpuls van NWO. Vici is een van de grootste persoonsgebonden...

 • 23 februari 2018

  Kinderen met astma blijken aangepast dna te hebben

  Kinderen met astma blijken epigenetische, chemische veranderingen van hun dna te hebben. Op hun dna zijn nu 14 plekken vastgesteld, die samenhangen met astma. Het bijzondere is dat deze 14 plekken in de eerste 4 jaar van hun leven zijn veranderd. Deze...

 • 20 februari 2018

  Zeer hoog ‘slecht‘ cholesterol bij jonge vrouwen vaak te wijten aan erfelijke aanleg

  Een zeer hoog ‘slecht‘ cholesterol bij jonge vrouwen is vaak het gevolg van een erfelijke aanleg, blijkt uit onderzoek van wetenschappers van het Universitair Medisch Centrum Groningen, gesteund door de Hartstichting. Vandaag publiceren zij, in een...