Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Peter vd Akker in the news

24 augustus 2010

Peter van den Akker has been in the news twice recently.

Young Fellow Collegiality Award

(1) He won one of the three 2010 Young Fellow Collegiality Awards from the European Society for Dermatological Research and the Japanese Society for Investigative Dermatology. The prize money is intended to enable him to visit a collegial research department in Japan and for him to present his research data at the Japanese conference on investigative dermatology.

City of Talent movie

(2) Peter was selected to star as the 'medical talent' in the City of Talent introduction movie for the students' KEI week. This movie was made to give Groningen's Talents a face and it was shown on the Grote Markt on August 16th. Check out the movie on cityoftalent or on Youtube.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:21

Meer nieuws

 • 25 mei 2018

  Een genschakelaar om gezond oud te kunnen worden

  Ouder worden gaat vaak gepaard met een afname van spierkracht en het ontstaan van ouderdomsziekten. Het is bekend dat een caloriebeperkt dieet verouderingsprocessen kan vertragen en daardoor het ontstaan van deze ziekten. Onderzoekers van het European...

 • 24 mei 2018

  Familie IC-patiënten tevreden over kwaliteit einde-leven-zorg

  Familieleden van patiënten op de Intensive Care vinden de kwaliteit van de zorg die daar geboden wordt, goed. Ze zijn in het bijzonder tevreden over de zorg aan het einde van het leven. Als verbeterpunt geven families aan dat ze meer betrokken hadden...

 • 15 mei 2018

  UMCG test vóór zwangerschap kans op krijgen ernstig ziek kind

  Vanaf half mei 2018 is het voor alle stellen in Nederland mogelijk om via 6 hiervoor getrainde huisartsen een DNA-dragerschapstest te doen. Deze test maakt het voor stellen mogelijk om al vóór de zwangerschap te laten onderzoeken of er een verhoogde...