Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Peter vd Akker in the news

24 augustus 2010

Peter van den Akker has been in the news twice recently.

Young Fellow Collegiality Award

(1) He won one of the three 2010 Young Fellow Collegiality Awards from the European Society for Dermatological Research and the Japanese Society for Investigative Dermatology. The prize money is intended to enable him to visit a collegial research department in Japan and for him to present his research data at the Japanese conference on investigative dermatology.

City of Talent movie

(2) Peter was selected to star as the 'medical talent' in the City of Talent introduction movie for the students' KEI week. This movie was made to give Groningen's Talents a face and it was shown on the Grote Markt on August 16th. Check out the movie on cityoftalent or on Youtube.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:21

Meer nieuws

 • 14 augustus 2018

  Hartfalen stimuleert tumorgroei

  Een hart dat als gevolg van een hartinfarct versleten is en minder goed bloed rondpompt, scheidt stoffen af die tumorgroei stimuleren. Dat blijkt uit onderzoek met muismodellen, ondersteund met gegevens uit bevolkingsonderzoek PREVEND, uitgevoerd door...

 • 25 juli 2018

  Deniz Ba┼čkent genomineerd voor Huibregtsenprijs

  Prof. dr. Deniz Baskent, als hoogleraar Auditieve perceptie verbonden aan de afdeling KNO van het UMCG/Faculteit Medische Wetenschappen, is een van de zes genomineerden voor de Huibregtsenprijs 2018. Op 8 oktober 2018 maakt juryvoorzitter Wim van Saarloos...

 • 23 juli 2018

  Drie jonge onderzoekers naar buitenlandse topinstituten met Rubicon-beurs

  Drie veelbelovende, pas gepromoveerde RUG-wetenschappers gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten. Het gaat om Mayra Diosa-Toro, Machteld...