Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Arts Our faculty News News Faculty of Arts

Alumna Loes Damhof wint landelijke Docent van het Jaar verkiezing

07 maart 2016
Loes Damhof
Loes Damhof

Loes Damhof, alumna van de Faculteit der Letteren, is door het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) verkozen tot docent van het jaar 2016. Dat werd afgelopen zaterdag door minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, Jett Bussemaker, bekend gemaakt.

Loes Damhof studeerde Nederlands en behaalde haar master Moderne Letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tegenwoordig is zij werkzaam als docente Game Design & Development op de Hanzehogeschool.

Voor het eerst dit jaar werd er bij de uitreiking een prestigieuze Comeniusbeurs toegekend. Het gaat om een bedrag van 50.000 euro dat Damhof mag besteden aan onderwijsvernieuwingen.

Laatst gewijzigd:21 mei 2019 11:33

Meer nieuws

 • 01 december 2021

  Stratingh: ‘Scheikunstenaar’ die zijn tijd ver vooruit was

  De Groningse hoogleraar scheikunde Sibrand Stratingh bouwde rond 1830 het eerste elektrisch wagentje, een voorloper van de elektrische auto. Ook reed hij met een door stoom aangedreven koets door Groningen. Maar zijn vernieuwende wetenschappelijk...

 • 19 oktober 2021

  De krant in vroeger tijden: schipperen tussen verslag en propaganda

  Al 400 jaar geleden verschenen de eerste kranten in ons land, gevuld met impressies van ooggetuigen. En die waren net zo (on)betrouwbaar als tegenwoordig. Historicus Joop Koopmans vertelt over het nieuws in de vroegmoderne tijd en de overeenkomsten...

 • 04 oktober 2021

  Trial Follow the Money

  Trial Follow the Money: onderzoek naar mensen, systemen en organisaties die zich misdragen en zo schade aanrichten aan de samenleving.