Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Arts Information for new Faculty of Arts students 2023-2024 Introduction information for students of the Bachelor's programmes Midden-Oostenstudies

Studievereniging Siduri

Siduri is dé studievereniging voor bachelor- en masterstudenten Midden-Oostenstudies. We zijn een gezellige vereniging met een serieus tintje: zo geven we tentamentrainingen om je te helpen met je studie en we bieden je studieboeken met korting aan! Ook organiseren we andere studiegerelateerde activiteiten zoals lezingen ter verrijking van je kennis over het Midden-Oosten, symposia met medestudenten of andere verenigingen en werkbezoeken om jouw toekomstige werkplek te leren kennen. Natuurlijk hebben we ook een hele hoop toffe, gezellige activiteiten zoals maandelijkse borrels, themafeestjes en een jaarlijkse studiereis, zodat je je medestudenten ook buiten de studie leert kennen!

Je kunt lid van de studievereniging worden door het inschrijvingsformulier op de website (onder het kopje 'word lid') in te vullen. Als lid kun je dus ook de studieboeken aanschaffen tegen een gereduceerd tarief. De boeken staan per studiejaar en semester op de website beschreven. Als je eenmaal lid bent kun je terecht bij 'mijn Siduri', waar het subkopje 'studieboeken' van een link voorzien is naar de boeken die je nodig hebt.

De links waar je onze vereniging kan vinden:

Onze vereniging is te vinden op onze website
Volg ons op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van toekomstige evenementen!

Verder kun je voor vragen mailen naar: secretaris siduri.nl

Laatst gewijzigd:24 april 2023 10:30