Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Arts Information for new Faculty of Arts students 2023-2024 Introduction information for students of the Bachelor's programmes Midden-Oostenstudies

Algemene informatie

Om goed voorbereid met je opleiding te starten is het belangrijk dat je onderstaande to do-lijst goed bekijkt.

Vind ook praktische informatie over studeren en wonen in Groningen

Taalkeuze (Arabisch/Hebreeuws)

Als student van Midden-Oostenstudies volg je drie semesters lang een cursus waarin je Arabisch of Hebreeuws gaat leren. Je gaat ze niet beide volgen, maar je moet een keuze maken. We willen graag je keuze weten voordat je begint met het volgen van de vakken.

Aanmelden voor Arabisch/Hebreeuws deel 1 en 2 gaat via dit formulier. De deadline voor aanmelden is 31 juli 2023. Wil je daarna ook nog verder met de vervolgdelen, dan kun je je hiervoor zelf inschrijven in Progress tijdens de reguliere inschrijfperiode van de Faculteit der Letteren.

Inschrijving bij de RUG

Je inschrijving als student bij de RUG moet ruim vóór 1 september 2023 op orde zijn. In Studielink kun je zien welke zaken je nog moet regelen! Denk aan het laten verifiëren van je ID, het aangeven van je vooropleiding en de betaling van het collegegeld. Deze zaken moeten voor 1 september 2023 geregeld zijn, anders kun je niet beginnen met de opleiding.

Voor verdere vragen over je inschrijving kun je contact opnemen met de RUG Information Services.

Functiebeperking

Heb je AD(H)D, ASS, Dyslexie of een andere functiebeperking die van invloed kan zijn op je studie of studievoortgang? Neem dan in ieder geval de relevante informatie door. Als je bijvoorbeeld in aanmerking wilt komen voor speciale voorzieningen neem dan voor de start van je studie contact op met je studieadviseur (studieadviseurmos rug.nl).

Laatst gewijzigd:03 augustus 2023 11:44