Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Arts

Spraakmakende Boekenlezing door prof.dr. Barend van Heusden: Olga Tokarczuk (Nobelprijs 2018): Ocean Vuong: Op aarde schitteren we even (Hollands Diep, 2019)

Wanneer:do 20-05-2021
Waar:Academiegebouw, Rijksuniversiteit Groningen

Spreker

prof.dr. Barend van Heusden

Locatie Academiegebouw (Offerhauszaal) - Broerstraat 5, Groningen
Datum 20 Mei 2021, 19.45u - 21.45u
Toegang vrij, aanmelding niet verplicht

NB: Mochten in september lezingen in de Offerhauszaal nog niet zijn toegestaan, dan zullen er opnames worden gemaakt die op de site zullen worden geplaatst. Wanneer de lezingen wel met publiek mogen worden gegeven, dan zal reservering wellicht noodzakelijk zijn. We zullen u daarover via de website informeren.

Meer informatie

Over Spraakmakende boeken

Spraakmakende Boeken is een jaarlijkse reeks van zeven lezingen over literatuur voor een breed publiek. Op zeven vaste avonden wordt een literair werk besproken dat op het moment sterk in de belangstelling staat. Vooraanstaande specialisten die veelal verbonden zijn aan de Faculteit der Letteren van de Rijksuniversiteit Groningen, verzorgen deze lezingen. De lezingen vinden plaats op verschillende donderdagen van 19.45 - 21.30 uur in het Academiegebouw in Groningen en worden op woensdagavond herhaald in de Centrale Bibliotheek Leeuwarden.