TalencentrumOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Talencentrum

Express yourself <> understand the world
TalencentrumOver onsNieuws

Cursussen bij het Talencentrum, februari-juni 2017

13 december 2016

Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen biedt in de cursusperiode februari-juni 2017 weer cursussen aan: Nederlands voor anderstaligen, Nederlands voor moedertaalsprekers, Engels, Moderne Vreemde Talen en Interculturele communicatie. Voor veel cursussen is inschrijving nog steeds mogelijk! Klik op de onderstaande links voor meer informatie.

Spreekuur

Voor veel cursussen kunt u zich direct online inschrijven, maar omdat wij het belangrijk vinden dat u zich inschrijft voor een cursus op het juiste niveau raden we u dringend aan het spreekuur te bezoeken voor u zich inschrijft. Tijdens een kort gesprek wordt uw startniveau en eventueel de intensiteit van uw cursus geadviseerd.

Beginnerscursussen Nederlands voor nieuwe RUG-studenten en personeel

Let op: voor bachelor- en masterstudenten, PhD's en postdocs van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) bestaan speciale beginnerscursussen Nederlands. Deze cursussen worden deels of volledig vergoed door de Universiteit! Meer informatie over het rooster en de inschrijving voor beginnerscursussen Nederlands voor nieuwe studenten en personeel

Laatst gewijzigd:19 september 2017 09:25
printOok beschikbaar in het: English