Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenInformatie voor aankomende GMW-studenten

Research Master Behavioural and Social Sciences

Nederlandse Masterstudenten

Bekijk deze pagina regelmatig. In de aanloop naar het studiejaar zal hier alle informatie over de studiestartweek en introductie-activiteiten worden geplaatst.

Studiestartweek

In de eerste week van september vindt de studiestartweek plaats. Het programma hiervoor ontvang je van de Research Master coördinator. Er zullen bijeenkomsten zijn met de opleidingsdirecteur, de Research Master coördinator en de staf om de opleiding en je medestudenten te leren kennen.

Kennismakingsbijeenkomst met borrel voor nieuwe (pre-)masterstudenten die hun bachelor niet aan de RUG hebben gedaan op maandag 3 september 15.30 uur in de Kouwerzaal.

Documenten

  • Studiegids 2018-2019. Er wordt van je verwacht dat je de regels en richtlijnen die in de studiegids staan kent. We raden je aan de algemene informatie, informatie over de opleiding, de vakken en de regels en richtlijnen te bestuderen voor de start van het semester. Op die manier ben je goed voorbereid op de eerste weken, weet je wat je kunt verwachten en kun je een planning maken.

    Vanaf studiejaar 2018-2019 worden er bij GMW geen studiegidsen meer gemaakt. Alle informatie die voorheen in de studiegids stond wordt gedurende de zomer overzichtelijk op het intranet voor studenten van GMW te vinden zijn.
    Kijk op www.rug.nl/gmw/education/study-guide voor de actuele stand van zaken.
  • Kijk voor (Engelse) uitleg over de Student Portal, Progress-WWW (inschrijving vakken), Ocasys (rooster samenstellen) op www.rug.nl/gmw/start-up-info/handige-tips!
  • Academische jaarkalender 2018-2019 (overzicht van de onderwijsperiodes, tentamenweken en vakanties)

Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

Faciliteiten

Onderwijsbalie GMW

Heymansgebouw
1e verdieping (via de bibliotheek)
Grote Kruisstraat 2/1,
9712 TS Groningen
Tel: 050-363 6301

Openingstijden onderwijsbalie GMW: Van 30 juli t/m 19 augustus 2018 is de onderwijsbalie elke werkdag telefonisch te bereiken van 09.00-12.00 en 13.00-16.00 uur. De onderwijsbalie GMW is in deze weken geopend op dinsdag en donderdag van 10.00-12.00 uur. Gedurende de maanden juli en augustus kun je contact opnemen met de opleiding via: Onderwijsbalie Faculteit GMW, tel: 050-363 6301, email: owbalie.gmw@rug.nl.

Vragen over de opleidingen aan de faculteit GMW: www.rug.nl/gmw/vraagenantwoord.

Universiteit

Schrijf je op tijd in!
Schrijf je op tijd in!
Laatst gewijzigd:17 september 2018 14:35
printOok beschikbaar in het: English