Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Behavioural and Social Sciences Information for new students at the Faculty of Behavioural and Social Sciences

Pedagogische Wetenschappen

Bachelor

Welkom bij de bacheloropleiding Pedagogische Wetenschappen aan de aan de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen. Via deze pagina houden we je de komende maanden op de hoogte van alle belangrijke informatie over de start van je studie.

Studiestartweek 2023-2024


Introductieprogramma

Welkomstbijeenkomst met informatie over studieprogramma en regelingen opleidingen Pedagogische Wetenschappen


Studievereniging Odiom

Wat is ODIOM?

ODIOM is dé studievereniging voor Pedagogische Wetenschappen en Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs in Groningen! ODIOM organiseert gedurende het hele jaar verschillende activiteiten, zoals gastcolleges, borrels en reisjes. Wil je meer weten over ODIOM of lid worden? Bekijk dan de website en de socials:

Website: www.odiom.nl
Lid worden: www.odiom.nl/lid-worden
Instagram: @tomodiom
Facebook: Tom van ODIOM
Snapchat: tomvanodiom

Brochure ODIOM

Boekenlijst (zie de to-do-list)

To-do-list

Voordat je met je studie kunt starten is het nodig dat je alle punten van de to-do list hebt voltooid.

Buddysysteem


De bacheloropleiding Pedagogische Wetenschappen en de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs hebben in samenwerking met de studievereniging ODIOM een buddysysteem opgezet. Als eerstejaars student word je dan bij de start van de studie samen met enkele andere studenten gekoppeld aan een ouderejaars student. De buddy's maken je in verschillende bijeenkomsten wegwijs binnen de opleiding en zijn er voor al je vragen.

Hiervoor wordt een startbijeenkomst georganiseerd. Meer informatie hierover volgt. Lijkt het je leuk om mee te doen aan het buddysysteem? Dan kun je je opgeven door een mailtje te sturen naar onderwijs odiom.nl.

Contact

Onderwijsbalie GMW

Heymansgebouw, 1e verdieping
Grote Kruisstraat 2/1,
9712 TS Groningen
Tel: 050-363 6301

Openingstijden onderwijsbalie GMW

Links:

.
.
Laatst gewijzigd:22 mei 2023 08:21