Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPsychologieOnderzoekProefpersonen

Nieuws

Betalingsprocedure

Beste deelnemer,

Heel fijn dat je lid bent van de Paid Participant Pool Psychologie.

De betalingsprocedure is recent gewijzigd. Dit heeft als voordeel dat betaling wat sneller kan geschieden. Wel vragen we jullie ervoor te zorgen dat je - voordat je meedoet aan een studie (online of in ons lab) - je inschrijft in de rug betalingstool. Je kan je inschrijven via: https://www.rug.nl/gai/FEDRBP/Account/Login. Je hebt je in minder dan vijf minuten aangemeld.

Alvast dank voor het inschrijven! Mocht je nog vragen hebben, mail ons gerust via proefpersonen-psy@rug.nl

Vriendelijke groet,

Norbert Borger

PS: Mocht je nog niet aan veel studies hebben kunnen meedoen – we zien dat onderzoekers naarmate het jaar vordert telkens meer onderzoeken aanbieden: houd de website Psychology (Paid-) Participant Pool ( http://rug-en.sona-systems.com ) in de gaten!

November 2018: tweede blok semester 1

Het aantal studies is niet erg groot, maar de verwachting is dat er geleidelijk aan nieuwe studies in PPP zullen verschijnen. Via je account zie je alleen de studies die op dat moment vrije plaatsen hebben waar je je op in kunt tekenen.

Werving tijdens keiweek 2018

De ruim 100 deelnemers die zich tijdens de kei tijd in augustus aangemeld hadden hebben nu eindelijk inschrijf informatie ontvangen. Eerst is het ppp systeem aangepast aan de nieuwe privacy regels, er wordt er nu minder persoonlijke informatie gevraagd (alleen wat echt noodzakelijk is).

De pre-screen vragenlijst moet vanaf augustus 2018 opnieuw ingevuld worden!

De eerste keer dat vanaf augustus 2018 via een bestaand account ingelogd wordt moet het korte pre-screen vragenlijstje voor het deelnemersprofiel opnieuw ingevuld worden om daadwerkelijk toegang tot het systeem te krijgen. Deze keer was de reden dat deze vragelijst drastisch ingekort is vanwege de nieuwe privacy regels. Een tweede reden is om gegevens van deelnemers up to date te houden. Alle prescreen lijsten inclusief alle antwoorden van voor deze maand zijn gewist in PPP.

In augustus 2016 zijn voor het laatst oude, niet meer gebruikte accounts gewist!

Accounts waarop lange tijd (ongeveer een jaar) niet is ingelogd zijn op 1 augustus 2016 verwijderd om het bestand van de deelnemers op te schonen, in deze gevallen vragen wij u om een nieuw account aan te maken wat op zich niet veel tijd hoeft te kosten. Vergeet niet de korte pre-screen vragenlijst ook in te vullen, pas daarna kunt u het systeem gebruiken.

TitelWanneer
Ons team28 augustus 2015
printView this page in: English