Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPsychologieOnderzoekProefpersonen

De nieuwsitems staan onder Titel

Nieuws november 2017: aangepaste betalingsprocedure

Beste deelnemer,

Heel fijn dat je lid bent van de Paid Participant Pool Psychologie.

De betalingsprocedure is recent gewijzigd. Dit heeft als voordeel dat betaling wat sneller kan geschieden. Wel vragen we jullie ervoor te zorgen dat je - voordat je meedoet aan een studie (online of in ons lab) - je inschrijft in de rug betalingstool. Je kan je inschrijven via: https://www.rug.nl/gai/FEDRBP/Account/Login. Je hebt je in minder dan vijf minuten aangemeld.

Alvast dank voor het inschrijven! Mocht je nog vragen hebben, mail ons gerust via proefpersonen-psy@rug.nl

Vriendelijke groeten,

Katherine Stroebe en Norbert Borger

PS: Mocht je nog niet aan veel studies hebben kunnen meedoen – we zien dat onderzoekers naarmate het jaar vordert telkens meer onderzoeken aanbieden: houd de website Psychology (Paid-) Participant Pool ( http://rug-en.sona-systems.com ) in de gaten!

Nieuws september 2017: tweede studie semester

Binnenkort starten de nieuwe onderzoeksgroepjes met het voorbereiden van studies voor het eerste semester, de verwachting is dat er geleidelijk aan nieuwe studies in PPP zullen verschijnen. Via je account kun je altijd de op dat moment beschikbare studies zien.

Nieuws augustus 2017: werving tijdens keiweek

Misschien heb je ons gezien: wij hadden een Kei-week standplaats om nieuwe studenten voor de betaalde proefpersonen pool van Psychologie te werven (de PPP). Er was veel interesse, er hebben zich ruim 500 deelnemers aangemeld!

Oud nieuws 2 augustus 2016: pre-screen vragenlijst vanaf 2 augustus 2016 opnieuw invullen!

De eerste keer dat vanaf 2 augustus 2016 via een bestaand account ingelogd wordt moet het korte pre-screen vragenlijstje voor het deelnemersprofiel opnieuw ingevuld worden om daadwerkelijk toegang tot het systeem te krijgen. Elke zomervakantie wordt het pre-screen vragenlijstje gewist en opnieuw aangeboden om te zorgen dat de gegevens up to date blijven. Dit vragenlijstje is voornamelijk bedoeld om studies aan te kunnen bieden aan deelnemers, waarbij de onderzoekers van te voren al op algemene kenmerken kunnen selecteren. <br>

Oud nieuws 1 augustus 2016: hele oude accounts zijn gewist!

Accounts waarop lange tijd (ongeveer een jaar) niet is ingelogd zijn op 1 augustus 2016 verwijderd om het bestand van de deelnemers op te schonen, in deze gevallen vragen wij u om een nieuw account aan te maken wat op zich niet veel tijd hoeft te kosten. Vergeet niet de korte pre-screen vragenlijst ook in te vullen, pas daarna kunt u het systeem gebruiken.

TitelWanneer
Ons team28 augustus 2015