Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPsychologieOnderzoekProefpersonen

Ons team

28 augustus 2015

Wie zijn ‘wij’ eigenlijk? Wij, Katherine, Norbert en Janny behartigen het proefpersoon platform en vertegenwoordigen alle onderzoekers bij psychologie die via dit platform graag mensen aan hun onderzoek willen laten deelnemen. Katherine is de coördinator van het platform, zij overziet de inrichting van het platform, de opzet van de website en contacten met (toekomstige) deelnemers en met betrokkenen binnen psychologie. Daarnaast is Katherine universitair hoofddocent bij de afdeling Sociale Psychologie. Norbert beheert de proefpersoon websites en behartigt samen met Janny, de hoofdsecretaresse van het platform, de inschrijvingen van de deelnemers en het aanbieden van de onderzoeken door de onderzoekers. Norbert en Janny zijn ook degenen die uw vragen beantwoorden. Norbert is hiernaast docent en onderzoeker bij de afdeling Neuropsychologie.

Laatst gewijzigd:14 september 2015 17:20