Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Behavioural and Social Sciences PedOn Research LHBT onderzoek

Welkom

Bedankt voor je interesse naar dit onderzoek. Op deze website vind je informatie over het onderzoek en de aanmeldprocedure bij PratenOnline.nl

Het onderzoek

Wij hebben een online behandeling ontwikkeld voor LHBT+ jongeren. De behandeling richt zich op het leren omgaan met lastige situaties rondom je seksuele oriëntatie of genderidentiteit. Ook gaat het in de behandeling over zelfmoordgedachten. De behandeling wordt gegeven door PratenOnline.

Let op:

Als je LHBT+ bent, maar je hebt geen zelfmoordgedachten, dan kun je terecht bij: https://www.pratenonline.nl/

Als je LHBT+ bent, en je denkt regelmatig aan zelfmoord of je ziet het leven niet meer zitten, dan kun je meedoen met dit onderzoek, via: mijn.pratenonline.nl Of ga naar pratenonline.nl en klik op LHBT.

Via het menu, kun je meer informatie over de behandeling en het onderzoek vinden. Alle informatie kun je terug vinden in de informatiebrief.

Wie kan deelnemen?

Je kunt deelnemen als je tussen de 16 en 27 jaar oud bent, LHBT bent of deze gevoelens (een beetje) herkent, én last hebt van zelfmoordgedachten.

We spreken over LHBT, maar hiermee bedoelen we ook queer, panseksueel, non-binair, gender non-conform, gender fluïde, of als je het (nog) niet zo goed weet.

Aanmelden

Als je mee wilt doen aan het onderzoek dan kun je je aanmelden bij PratenOnlineLHBT Of ga naar pratenonline.nl en klik op LHBT.

Vragen

Heb je vragen over het onderzoek of over de behandeling, dan kun je een e-mail sturen naar: jennifer.de.lange rug.nl

Als je direct iemand wilt spreken kun je contact opnemen met de crisislijn van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl of 0800-0113

Laatst gewijzigd:22 september 2021 15:28