Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Behavioural and Social Sciences PedOn Research LHBT onderzoek

Welkom

Bedankt voor je interesse naar dit onderzoek. Op deze website vind je informatie over het onderzoek en de aanmeldprocedure bij PratenOnline.nl

Het onderzoek

Wij hebben een online behandeling ontwikkeld, gericht op het verminderen van zelfmoordgedachten en het leren omgaan met lastige situaties rondom je seksuele oriëntatie of genderidentiteit. Deze behandeling is speciaal voor LHBT jongeren. We willen onderzoeken of deze behandeling helpt in het verminderen van de zelfmoordgedachten.

Via het menu, kun je meer informatie over de behandeling en het onderzoek vinden. Alle informatie kun je terug vinden in de informatiebrief.

Wie kan deelnemen?

Je kunt deelnemen als je tussen de 16 en 27 jaar oud bent, LHBT bent of deze gevoelens (een beetje) herkent, én last hebt van zelfmoordgedachten.

We spreken over LHBT, maar hiermee bedoelen we ook queer, panseksueel, non-binair, gender non-conform, gender fluïde, of als je het (nog) niet zo goed weet.

Aanmelden

Als je mee wilt doen aan het onderzoek dan kun je je aanmelden bij PratenOnlineLHBT Of ga naar pratenonline.nl en klik op LHBT.

Vragen

Heb je vragen over het onderzoek of over de behandeling, dan kun je een e-mail sturen naar: jennifer.de.lange rug.nl

Als je direct iemand wilt spreken kun je contact opnemen met de crisislijn van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl of 0800-0113

Laatst gewijzigd:11 januari 2021 10:18