Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen (Ver)bouwprojecten bij GMW

Toiletten 1e en 2e verdieping Heymansgebouw tijdelijk afgesloten

30 januari 2020
Vanaf 5 februari start aannemer Hegeman met het verplaatsen van de ingangen van de toiletblokken in het Heymansgebouw op de eerste en tweede verdieping. De eventuele overlast zal hierbij voor 09.00 uur zijn. De aannemer start op de tweede verdieping. Collega’s kunnen tijdens deze werkzaamheden op de betreffende verdieping maar van één toiletgroep gebruik maken. Eerst op de tweede verdieping en daarna op de eerste verdieping.
Vanaf 7 februari tot en met 19 februari vinden er werkzaamheden plaats in ruimte H403 van het Heymansgebouw. Ook hier vindt de eventuele overlast plaats voor 09.00 uur.
Laatst gewijzigd:05 februari 2020 14:18
View this page in: English

Meer nieuws

  • 05 maart 2024

    'Ook grijze muizen kunnen creatief zijn'

    Organisatiepsycholoog Eric Rietzschel onderzoekt creativiteit op de werkvloer. Volgens hem helpt creativiteit ons om verder te komen, maar is er ook een negatieve kant.

  • 31 januari 2024

    Laura Batstra strijdt op social media tegen stoornisdenken 

    Hoogleraar orthopedagogiek Laura Batstra zet zich in tegen stoornisdenken en overmedicalisatie. Dat doet ze onder andere door posts op social media. Hoewel het soms vechten tegen de bierkaai lijkt, gelooft Batstra dat een hoop kleine acties...

  • 26 januari 2024

    Vader in de gevangenis: Wat voor impact heeft dat op het gezin?

    Hoewel zo’n 28.300 kinderen in Nederland een vader in de gevangenis hebben, is er slechts beperkt onderzoek naar de impact hiervan op het gezin gedaan. Socioloog Simon Venema − onderzoeker bij Verslavingszorg Noord Nederland en verbonden aan de...