Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen (Ver)bouwprojecten bij GMW

Informatieavond omwonenden 15 oktober

08 oktober 2018

Beste Buurtbewoners,

Graag nodigen wij u uit voor een informatieavond op 15 oktober as. over de plannen voor ‘de oude aanbouw’ aan de achterzijde van het universiteitsgebouw, Grote Kruisstraat 2/1 (het Heymansgebouw). De afgelopen zomer is deze aanbouw gesloopt en op dezelfde locatie zal het komend jaar nieuwbouw worden gerealiseerd. U heeft hier al over kunnen lezen in het wijkblad Kop d’r Veur. In het nieuwe – duurzame en energieneutrale - gebouw zullen onderwijsruimtes, een groot studielandschap en een nieuw restaurant worden gerealiseerd.

Het bouwterrein bevindt zich achter het Heymansgebouw aan de Grote Kruisstraat. Wij gaan er vanuit dat u met name in de Grote Kruisstraat zult merken dat er gebouwd wordt het komend jaar in verband met aanvoer van materiaal.

Samen met de architect en de aannemer willen wij u bijpraten over het gehele project op maandagavond 15 oktober as. om 19.30 uur. De bijeenkomst vindt plaats in de Orangerie van de Faculteit GMW. Deze bereikt u via de hoofdingang aan de Grote Kruisstraat 2/1 en de tuin, of door de ingang te nemen aan de Grote Rozenstraat 19 ‘Gadourekgebouw’.

Heeft u vragen over de bijeenkomst? Neemt u dan contact op met het secretariaat van de Dienst facilitaire ondersteuning: Sandy Velthuizen-Geway (s.c.velthuizen-geway@rug.nl, 050 3636230).

Kijk voor meer informatie over het project ook op www.rug.nl/gmw/bouw.

Aanmelden is niet noodzakelijk, maar stellen wij wel op prijs met het oog op de catering.

Met vriendelijke groet,

Marleen Iemhoff, facilitymanager Faculteit GMW

Laatst gewijzigd:08 oktober 2018 08:24

Meer nieuws

  • 05 maart 2024

    'Ook grijze muizen kunnen creatief zijn'

    Organisatiepsycholoog Eric Rietzschel onderzoekt creativiteit op de werkvloer. Volgens hem helpt creativiteit ons om verder te komen, maar is er ook een negatieve kant.

  • 31 januari 2024

    Laura Batstra strijdt op social media tegen stoornisdenken 

    Hoogleraar orthopedagogiek Laura Batstra zet zich in tegen stoornisdenken en overmedicalisatie. Dat doet ze onder andere door posts op social media. Hoewel het soms vechten tegen de bierkaai lijkt, gelooft Batstra dat een hoop kleine acties...

  • 26 januari 2024

    Vader in de gevangenis: Wat voor impact heeft dat op het gezin?

    Hoewel zo’n 28.300 kinderen in Nederland een vader in de gevangenis hebben, is er slechts beperkt onderzoek naar de impact hiervan op het gezin gedaan. Socioloog Simon Venema − onderzoeker bij Verslavingszorg Noord Nederland en verbonden aan de...