Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen (Ver)bouwprojecten bij GMW

Bouwupdate 26 april: werkzaamheden op 3e en 4e verdieping trappenhuis Heymansgebouw, buiten meer activiteiten

Met het aanbrengen van enkele heipalen is deze week de bouw echt begonnen. Komende week zullen de bouwhekken rond de bouwplaats helemaal gesloten worden en nemen de werkzaamheden buiten toe. Ook in het Heymansgebouw wordt er gewerkt. In het trappenhuis op de 3e en 4e verdieping treft de bouwer brandwerende maatregelen.

Trappenhuis 3e en 4e verdieping Heymansgebouw

In verband met aangepaste vluchtroutes zullen er in het trappenhuis op de 3e en 4e verdieping van het Heymansgebouw komende weken werkzaamheden plaatsvinden. Er zal onder andere een brandwerend scherm geplaatst worden. Buitenom start de aannemer met ontmantelen van de ombouw van de brandtrap naar de vleugel. Het slopen van de brandtrap zelf begint nadat de nieuwe vluchtroutes gereed zijn.

Bouwhekken dicht

Door het afsluiten van het bouwterrein is het vanaf maandag 29 april noodzakelijk om de alternatieve looproutes gebruiken. Onze toezichthouders zullen bezoekers ook wijzen op deze routes. De achteringang van het Heymansgebouw blijft nog open tot 6 mei. Bezoekers worden vanaf die dag omgeleid naar de ingang aan de voorzijde van het Heymansgebouw.

Overlast

De bouw geeft uiteraard ook overlast. Wij vragen u hiervoor begrip. De aannemer geeft aan dat een deel van de werkzaamheden die de komende weken wordt uitgevoerd voor (beperkte) geluidsoverlast zal kunnen zorgen. Het is echter nog niet precies aan te geven wanneer deze werkzaamheden zullen plaatsvinden. In het wekelijks overleg met de aannemer worden de planningen besproken. Naar aanleiding hiervan worden grotere werkzaamheden zoveel mogelijk vooraf aangekondigd.


Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden, neemt u dan contact op met Marleen Iemhoff.




Laatst gewijzigd:09 december 2019 15:32
View this page in: English