About us Faculty of Spatial Sciences Organization Lectures and symposia Nationaal Ruimtelijk Verkiezingsdebat 2021

Over ons

Het 4e Nationale Ruimtelijk Verkiezingsdebat zal op 1 maart 2021 plaatsvinden in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam. Op 17 maart 2021 mag Nederland weer naar de stembussen om te kiezen voor een nieuw parlement. De inrichting van ons land is hierbij een belangrijk thema. Het debat biedt aspirant-kamerleden de mogelijkheid om kiezers te overtuigen van hun visie en plannen voor de toekomst van ruimtelijk Nederland.

Deze editie zal plaatsvinden in de vorm van een livecast, waar zowel inspirerende experts, als aspirant-kamerleden aan het woord zullen zijn over de grote ruimtelijke vraagstukken voor ons kleine Nederland. Welke vraagstukken moeten we aanpakken in het volgende kabinet en misschien nog wel belangrijker, hoe gaan we dat doen. De taak van de sprekers is om aan de hand van inhoudelijke debatten hun visie te verdedigen. Je kunt dit spannende debat volgen vanuit huis!

Succesvolle en goed bezochte edities van het Ruimtelijk Verkiezingsdebat vonden eerder plaats in 2010, 2012 en 2017. De organisatie van het debat ligt al sinds 2010 in handen van G.D.P. Ekistics, een netwerk van studenten en afgestudeerde professionals die werken aan ruimtelijk Nederland.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van het nationaal ruimtelijk verkiezingsdebat via deze website of onze socials.

Blijf op onze website of onze social op de hoogte wanneer de aanmeldingen open zijn.

Voorgaande edities

Succesvolle en goed bezochte edities van het Ruimtelijk Verkiezingsdebat vonden eerder plaats in 2010, 2012 en 2017. De organisatie van het debat ligt al sinds 2010 in handen van G.P.D. Ekistics, een netwerk van studenten en afgestudeerde professionals die werken aan ruimtelijk Nederland.

Het uitgebreide verslag van de editie in 2017 kunt u lezen via de volgende link:

• 1 maart 2021
  • Online Livecast, Pakhuis de Zwijger Amsterdam