Over onsFaculteit Ruimtelijke WetenschappenOnderwijsStudiegidsStudying abroad

Laatste nieuws

Inschrijving voor studentenuitwisselingsprogramma's 2013-2014 - inschrijving verlengd t/m 5 februari 2013

Inschrijfformulieren voor studeren bij buitenlandse FRW partners in 2013-2014 kunnen tot en met dinsdag 5 februari 2013 worden ingeleverd. De inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij Student Support Desk (kamer 0024, FRW). Daar is ook de geactualiseerde versie van de brochure "Student exchange options for students of Spatial Sciences" verkrijgbaar.

In februari en maart 2013 vinden selecties plaats op basis van de inschrijvingen. Het aantal beschikbare plaatsen bij de meeste buitenlandse partneruniversiteiten is beperkt. Mocht er overintekening zijn (meer belangstelling voor een specifieke partner dan aantal beschikbare plaatsen), dan worden de desbetreffende studenten uitgenodigd voor een nader gesprek om vast te stellen of er wellicht alternatieve bestemmingsmogelijkheden zijn (gelet op o.a. voorgenomen buitenlandse studieperiode, voortgang FRW studieprogramma).

Afspraken, informatie

Voor wie dringend verlegen zit om informatie of advies over studeren in het buitenland: spreekuur Paul van Steen

Nieuwe Europese partneruniversiteiten

In januari 2013 zijn drie nieuwe studentenuitwisselingsprogramma's tot stand gebracht, met de Jagiellonian University (in Krakow, Polen - informatie over Engelstalige vakken bij "Geography and Spatial Management" hier, informatie over andere vakken hier); University of Southampton, United Kingdom (Department of Geography & Southampton) en met Charles University, Prague (primair voor studenten demografie - Department of Demography and Geodemography, ook mogelijkheden voor Sociale geografie)