Over onsFaculteit Ruimtelijke WetenschappenOnderwijsStudiegids

Automatische intekening voor (her)tentamens bij de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen

Vanaf studiejaar 2014/2015 veranderen de procedures voor het intekenen voor tentamens en hertentamens bij de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen.

Studenten die voldoen aan alle ingangs- en voortgangsvoorwaarden van een vak hoeven verder geen inspanning te doen om deel te kunnen nemen aan de toetsing van dit vak. Ruim drie weken voor elke tentamenperiode word je automatisch aangemeld voor jouw (her)tentamens van die periode. Je ontvangt dan een e-mail met de (her)tentamens waar je voor bent aangemeld.

Als je niet voldoet aan alle voorwaarden van een vak, krijg je een e-mail waarin staat voor welke (her)tentamens je niet bent aangemeld. Als je een vak niet volgt, maar toch toestemming hebt om tentamen te doen, ben je verplicht om je zelf aan te melden voor dit (her)tentamen in ProgRESS WWW. Dit kan in de vijfde week van elk blok.

Als je aangemeld bent voor een (her)tentamen, maar het vak niet meer volgt, dan ben je vergeten om je af te melden voor het vak. Meld je dan af voor het vak én het tentamen in ProgRESS WWW.

Aan de rechterkant van het scherm zie je de onderdelen waarvoor je je hebt aangemeld. Om je af te melden klik je op {meld af}. Ben je wel aangemeld voor een tentamen, maar besluit je toch om een tentamenkans niet te gebruiken, meld je dan ook af voor het tentamen in ProgRESS WWW. Zonder afmelding rekent de opleiding op jouw komst bij het (her)tentamen. Er is dan zaalruimte en er zijn andere faciliteiten voor jou geregeld om het tentamen te maken. Om deze reden is het verplicht om je af te melden als je een (her)tentamen niet gaat doen!! Doe je dit niet, dan kun je hier op aangesproken worden door de opleiding.

Laatst gewijzigd:06 oktober 2014 16:25
printOok beschikbaar in het: English