Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons FEB Research / FEB FEB Research News News / FEB

Nieuwe podcast ‘Leiderschap in onzekere tijden’ van Janka Stoker en Harry Garretsen

09 december 2022
Logo podcast

De ene crisis is nog niet voorbij of de andere dient zich al aan. In onzekere tijden maken goede leiders bij uitstek het verschil. Zelf hebben leiders de neiging om hard in te grijpen en controle uit te oefenen, zeker aan het begin van een crisis. Maar op de langere termijn werkt deze crisisreflex niet, beschrijven hoogleraren Janka Stoker en Harry Garretsen in hun nieuwste boek Goede leiders in onzekere tijden dat in oktober is verschenen. Nu is er ook een bijbehorende podcast: Leiderschap in onzekere tijden.

De podcast, een coproductie met Diepduik Media, verbindt het thema leiderschap aan de actualiteit. Inzichtelijk en nuchter bespreken Stoker en Garretsen iedere twee weken met presentator Edwin Mooibroek het gedrag van bazen, bestuurders, ceo’s en politici.

De eerste aflevering staat nu online. Daarin praten Stoker, Garretsen en Mooibroek onder andere over de macht van werknemers in de huidige krappe arbeidsmarkt en het leiderschap van Elon Musk.

Meer lezen en luisteren?

Nieuwe afleveringen van Leiderschap in onzekere tijden zijn vanaf nu iedere twee weken te beluisteren in je favoriete podcast-app.

Lees meer over het boek Goede leiders in onzekere tijden .

Laatst gewijzigd:30 januari 2023 11:32
View this page in: English

Meer nieuws