Skip to ContentSkip to Navigation
Webklassen

Moleculaire motoren - Ben Feringa

Deze webklas gaat over het onderzoek waarvoor Ben Feringa de Nobelprijs heeft gewonnen. We bespreken het onderzoek van Nobelprijswinnaars Stoddart, Sauvage en Feringa. Je leert hoe een moleculaire motor werkt en wat de toepassingen zijn.

Studielast en honorering

Als je 10 studielasturen wilt verdienen, lever je elke week je uitwerkingen van de opdrachten in. Houd er rekening mee dat je per week van de cursus ongeveer 2,5 uur aan de cursus zult besteden. Als je dit doet en je opdrachten worden met een voldoende beoordeeld dan krijg je een certificaat aan het eind van de cursus. Als je dat op jouw school wilt gebruiken voor studiepunten, zal je dit zelf met je school moeten afspreken. Je kan bijvoorbeeld een docent vragen om ook lid te worden van de webklas zodat hij of zij kan zien wat er gebeurt.

Moleculaire motor
Moleculaire motor

Inschrijven

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de ronde van 5 maart tot 2 april. De volgende ronde begint in november 2018. De inschrijving voor die ronde opent in oktober.

Heb je vragen over deze webklas? Stuur dan een e-mail naar webklassen@rug.nl. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van de precieze data voor de volgende webklasronde, of volg ons op Facebook, Instagram of Twitter.

Laatst gewijzigd:26 juni 2017 09:27
printOok beschikbaar in het: English