Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsStudievoorlichtingMeer keuzeactiviteitenScholierenacademieProfielwerkstuk

Docentenmiddag 2017

Voorafgaand aan de onderzoeksdagen organiseren we een nascholing voor docenten over het profielwerkstuk. De eerste editie van deze nascholing vond plaats op vrijdagmiddag 13 januari 2017 in de Marie Lokezaal, Faculteit der Letteren/Rechtsgeleerdheid. Tijdens de docentennascholing zijn we aan de slag gegaan met onderzoeksvaardigheden en fasen van wetenschappelijk onderzoek.

De docentenmiddag bestond uit een gezamelijke openening en daarna een onderbouw- en een bovenbouw workshop. De middag stond geheel in het teken van de begeleiding van het profielwerkstuk, met de nadruk op het formuleren van de hoofd- en deelvragen. Ook diende deze middag als introductie op de Onderzoeksdagen die in april 2017 plaats zullen vinden.

Het was een inspirerende middag, waarin de docenten aan het denken gezet werden en de discussie met elkaar aangingen. Na afloop van de workshops hebben we de docenten gevraagd om Gouden Tips voor het profielwerkstuk te formuleren voor andere docenten en voor leerlingen. Bekijk hier deze Gouden Tips.

Laatst gewijzigd:24 oktober 2018 12:47