Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsStudievoorlichtingMeer keuzeactiviteitenScholierenacademie

Ciné Premières Scholierenmiddag: donderdag 1 november 2012

11 juni 2012

Noteer het vast in uw jaarplanning voor het nieuwe schooljaar: De scholierenmiddag rond het enige echte Franse filmfestival staat ook in 2012 weer op het programma.

Voor alweer de 7e keer organiseren het Institut Français en de Scholierenacademie van de Rijksuniversiteit Groningen i.s.m. ForumImages een leuk programma voor scholieren 5/6 vwo Frans en CKV. Leerlingen ontdekken de wereld van de Franstalige cinema en oriënteren zich op een mogelijke studie. Volg met uw leerlingen een hoor- en werkcollege en ga aansluitend naar een nieuwe film in het festival Ciné Premières!

Voor een indruk zie het programma van vorig jaar.

Meer informatie volgt…

Laatst gewijzigd:06 juli 2018 09:08

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...