Skip to ContentSkip to Navigation
Education Bachelor's Nederlandse studenten Studiekeuze en voorlichting Schooldecanen

College Carrousel

Een kennismaking met de universiteit op basis van het gekozen profiel
Datum Tijd Locatie
30 maart t/m 1 april 2021 Dagdeel op afspraak Op school
6 t/m 8 april 2021 Dagdeel op afspraak Op school

De College Carrousel biedt scholieren een veelal eerste kennismaking met wetenschap en universiteit. Daarbij gaat het vooral om het snuffelen aan de inhoud van opleidingen gerelateerd aan de verschillende vwo-profielen. C&M en E&M volgen hetzelfde programma, N&G en N&T kennen elk een eigen programma.

Doelgroep

De College Carrousel is bestemd voor scholieren uit 4 vwo. Meedoen aan de College Carrousel kan niet individueel, alleen per school. Zie hier het overzicht van de deelnemende scholen in april 2021.

Locatie

Normaal gesproken vindt de College Carrousel plaats in de gebouwen van de Rijksuniversiteit Groningen. Maar omdat we i.v.m. de coronarichtlijnen op dit moment geen grote groepen kunnen ontvangen komen we met een aangepast programma naar jullie toe!

Programma

Het programma bestaat op elke school uit een plenair welkom, een tweetal opgenomen colleges per profiel en een aantal opdrachten. Het programma wordt uitgevoerd en begeleid door studenten van de RUG en duurt ca. 2 uur.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact op met de Rijksuniversiteit Groningen, Afdeling Communicatie, e-mail: studiekiezers rug.nl.

Laatst gewijzigd:12 januari 2021 10:00