EducationBachelor'sNederlandse BachelorStudiekeuze en voorlichtingHulp bij studiekeuze

Lianne, Nederlandse taal en cultuur

foto Lianne

Ik wist al vroeg dat alles rondom lezen en schrijven goed bij me paste. Op de basisschool was ik een vaste bezoekster van de bibliotheek en een opstel schrijven was voor mij een feest. Tijdens mijn jaren op de middelbare school heb ik met veel plezier in de schoolkrantredactie gezeten.

Met deze zelfkennis ben ik in de vierde klas begonnen met een oriëntatie op mijn studiekeuze. Mijn informatie- en meeloopdagen heb ik gevolgd bij studies die taal, cultuur, communicatie en media met elkaar gemeen hadden. Ik kan het iedereen aanraden om met een zogenaamd ‘schraplijstje’ te werken naar een goede studiekeuze.

Uiteindelijk ben ik bij de studie Nederlandse taal en cultuur uit gekomen. Met die keuze ben ik nu –drie jaar later- nog steeds erg blij. Sterker nog: ik heb inmiddels een bruggetje geslagen naar de studierichting Onderwijskunde. De mogelijkheden om je studiecarrière naar eigen hand te zetten zijn breed en dat maakt het studeren uitdagend!

Vragen? Mail Lianne!

Are you an international student? Please visit our pages for internationals.

Laatst gewijzigd:11 maart 2019 11:23