Skip to ContentSkip to Navigation
Alumni Support research and education Groningen University Fund Ben Feringa Fund

Donaties

Uw bijdrage zal gebruikt worden voor activiteiten op het gebied van wetenschappelijke outreach en het stimuleren van de wetenschap in het algemeen.
Daarnaast ondersteunt het Ben Feringa Fonds samenwerkingsprojecten, op het gebied van de moleculaire chemie, van het Stratingh Instituut en de medische wetenschappen van de RUG, bijvoorbeeld in het vinden van nieuwe therapieën en medicijnen in de strijd tegen kanker.

U kunt aan het Ben Feringa Fonds doneren door uw gegevens via het Webformulier in te sturen en het GUF éénmalig te machtigen het aangegeven bedrag jaarlijks van uw rekening af te schrijven.

Indien u uw gegevens liever niet online verzendt dan kunt u deze gegevens ook per post met behulp van het betalingsformulier zenden naar het Groninger Universiteits Fonds.

Het is tevens mogelijk het Ben Feringa Fonds schenkingen te doen of donateur voor het leven te worden voor ten minste € 1.500,- ineens.
Ook hiervoor kunt u het betalingsformulier gebruiken.

Indien u het GUF niet wenst te machtigen kunt u uw donatie(s) rechtstreeks overmaken op IBAN Bankrekening NL87 INGB 0000873200 van de Stichting Groninger Universiteitsfonds te Groningen onder vermelding van ‘’donatie Ben Feringa Fonds’’.

Laatst gewijzigd:23 maart 2021 11:13