Skip to ContentSkip to Navigation
AlumniBlijf betrokken

Nationale Alumni Enquête

Wat vond jij van je studie?

Ieder jaar doet de RUG mee aan de Nationale Alumni Enquête (NAE): een landelijk onderzoek onder alle recent afgestudeerden aan Nederlandse universiteiten. In oktober 2017 krijgt iedereen die in de periode 1 oktober 2015 t/m 30 september 2016 een master behaalde, een e-mail of brief met het verzoek zijn of haar mening met ons te delen. De enquête kan digitaal ingevuld worden via www.nationalealumnienquete.nl door gebruik te maken van jouw persoonlijke inlogcode. Deze inlogcode heb je ontvangen via e-mail of brief.

De uitkomsten bieden ons inzicht in hoe onze masteropleidingen aansluiten op de arbeidsmarkt en wat we eventueel kunnen verbeteren. De vragen hebben vooral betrekking op de arbeidsmarktpositie van recent afgestudeerden en hoe het geleerde in de opleiding daarbij van waarde is gebleken. Voor het slagen van het onderzoek is het van belang dat zoveel mogelijk afgestudeerden de vragenlijsten invullen. We hopen daarom ook op jouw medewerking en willen je bij voorbaat bedanken voor je deelname. Je hebt de mogelijkheid om tot 31 december 2017 de vragenlijst in te vullen.

Ben je wel in deze periode afgestudeerd, maar heb je eind oktober nog geen e-mail of brief ontvangen? Neem dan contact op met Tanja Grgic van de afdeling Onderwijsstrategie en Kwaliteitszorg, t.grgic@rug.nl.

Laatst gewijzigd:17 oktober 2018 15:02
printView this page in: English