Skip to ContentSkip to Navigation
AlumniBlijf actiefAlumni AbroadAlumnikringenAlumnikringen

Den Haag & Rotterdam

Alumnikring

Alumnikring Den Haag & Rotterdam bestaat sinds 2011. In deze omgeving wonen en/of werken circa 6000 alumni. Tweemaal per jaar komt de kring samen, voorgaande bijeenkomsten zijn op verschillende locaties georganiseerd, zoals het Vredespaleis, het hoofdkantoor van de ANWB en Museum Boijmans Van Beuningen. De alumnikring biedt een divers netwerk en de mogelijkheid iets terug te doen voor de alma mater door een bijzonder project van de universiteit te steunen. De kring kent een aantal vaste donateurs die een bijdrage leveren aan onderzoek naar hybride zonnecellen. Op www.rugsteunt.nl leest u hierover meer en andere onderzoeks- en onderwijsprojecten die gesteund worden vanuit alumnikringen.

Sluit je aan bij de alumnikring
De eerstvolgende bijeenkomst van Alumnikring Den Haag & Rotterdam vindt plaats in het najaar van 2018, details volgen. Om uitnodigingen voor bijeenkomsten te ontvangen kunt u zich aanmelden voor de mailinglijst.

Voor meer informatie en/of vragen over de kring kunt u contact opnemen met Elise Kamphuis via uef@rug.nl of 050 363 7595.

“De kring van oud-Groningers in Den Haag boft met de prachtige locaties waar we bijeen komen. Het Gemeentemuseum was schitterend verlicht en we zagen een mooie tentoonstelling, voordat we met elkaar aan tafel gingen. Het is fijn bij te dragen aan fundamenteel onderzoek waar de wereld beter van wordt, zoals de zonnecellen van professor Loi”. S.G (Fieke) van der Lecq (Economie, 1991).

Benieuwd naar de evenementen die eerder zijn georganiseerd? Bekijk het overzicht van bijeenkomsten.

Alumni Commissie
Op initiatief van een aantal alumni is de kring opgericht. Een commissie van alumni organiseert samen met de afdeling Alumnirelaties en Fondsenwerving de kringbijeenkomsten. Deze commissie bestaat uit:
1. Stef Kranendijk, voorzitter (Economie, 1977)
2. Otto de Witt Wijnen (Nederlands recht, 1995)
3. Bregje Briët (Farmacie, 1997)
4. Jaap van Wiechen (Econometrie, 1997)
5. Roland van den Brink (Wiskunde, 1982)
6. Peter Wit (Bedrijfskunde, 1991)
7. Maikel Boksteen (Bedrijfskunde, 1993)
8. Patrick Jager (Economie, 2004)

Laatst gewijzigd:22 juni 2018 11:27
printView this page in: English