Skip to ContentSkip to Navigation
AlumniBlijf actiefAlumni AbroadAlumnikringenAlumnikringen

’t Gooi  

Alumnikring

De alumnikring van de ‘Gooische Groningers’ is de eerste alumnikring die is opgericht door het Ubbo Emmius Fonds (2009). De initiatiefnemers van de alumnikring in 't Gooi - en daarmee mede de grondleggers van het 'alumnikringen concept' - zijn Frits van Bruggen, Pamela Boumeester, Rob Meuter, Bert van der Wijk en Gerbrand Visser. De Gooische Groningers doen graag iets terug voor de RUG. Daarom steunen zij gezamenlijk het onderzoeksproject van Ellen Nollen (Verouderingsbiologie, UMCG) naar de genetische oorzaken van Alzheimer, Parkinson en andere hersenaandoeningen die ontstaan tijdens de veroudering. Tijdens de bijeenkomsten vertelt zij over de nieuwste ontwikkelingen in haar onderzoek. Daarnaast nodigen de Gooische alumni ook gastsprekers uit die in Groningen hebben gestudeerd. Zo waren Frank Hoekstra (ceo van order2cash), Frits van Bruggen (directeur ANWB), Roelof Joosten (CEO FrieslandCampina), Jan Lokin (emeritus hoogleraar Romeins recht en rechtsgeschiedenis aan de RUG) en Harry Groen (longarts UMCG) eerder te gast. Ook voor de komende bijeenkomsten worden weer interessante sprekers benaderd.

Verbreed uw professionele netwerk met oud-Groningers in ‘t Gooi
Twee maal per jaar in april en oktober komt deze kring samen in de Bussumse watertoren om kennis te delen en bij te praten met elkaar. De volgende bijeenkomst is op 1 oktober 2018. Programma en details volgen zo spoedig mogelijk. Om uitnodigingen voor deze bijeenkomsten te ontvangen kunt u zich aanmelden voor de mailinglijst.

De Gooische Groningers hebben ook een LinkedIn groep, de 'RUG Alumnikring Gooische Groningers'. Voor meer informatie en/of vragen over de kring kunt u contact opnemen met ons via uef@rug.nl of 050 363 7595.
Als u tevreden bent over de kring activiteiten, dan hopen wij dat u dat laat blijken door onderzoek en/of onderwijs van de Rijksuniversiteit Groningen financieel te steunen.

Benieuwd naar de evenementen die eerder zijn georganiseerd? Bekijk ons archief van bijeenkomsten.

Alumni Commissie
Een commissie van alumni organiseert samen met de afdeling Alumnirelaties & Fondsenwerving de bijeenkomsten. Deze commissie bestaat uit:
1.   Marck Mulder (Bedrijfskunde, 1988)
2.   Tom Kliphuis (Bedrijfskunde, 1988)
3.   Arnout Korteweg (Bedrijfskunde, 1988)
4.   Carla van der Weerdt (Bedrijfskunde, 1987)
5.   Heske van Eyck van Heslinga (Bedrijfskunde, 1986)
6.   Vreneli Stadelmaier (Bedrijfskunde, 1987).

Laatst gewijzigd:14 januari 2019 16:14
printView this page in: English