Skip to ContentSkip to Navigation
AlumniBlijf actiefAlumni AbroadAlumnikringenAlumnikringen

Kennemerland

Alumnikring

In regio Kennemerland wonen circa 1400 alumni, een divers netwerk van oud-Groningers. De alumnikring is actief sinds 2015 en heeft verschillende evenementen georganiseerd. Zoals bezoeken aan musea en het Provinciehuis in Haarlem, maar ook lezingen van alumni en wetenschappers. Binnen de alumnikring worden gezelligheid en betrokkenheid bij de universiteit gecombineerd. De kring kent een aantal vaste donateurs die een bijdrage leveren aan onderwijs en onderzoek binnen het STINGS-project (Science, Technology and Innovation Network Groningen for Sustainability). Op www.rugsteunt.nl leest u meer over STINGS en andere onderzoeks- en onderwijsprojecten die gesteund worden vanuit alumnikringen.

Sluit je aan bij de alumnikring
De eerstvolgende bijeenkomst van Alumnikring Kennemerland vindt plaats in het najaar van 2018, details volgen. Om uitnodigingen voor bijeenkomsten te ontvangen kunt u zich aanmelden voor de mailinglijst

Voor meer informatie en/of vragen over de kring kunt u contact opnemen met Elise Kamphuis via uef@rug.nl of 050 363 7595.

Benieuwd naar de evenementen die eerder zijn georganiseerd? Bekijk het overzicht van bijeenkomsten.

Alumni Commissie
Op initiatief van alumnus Hans Eenhoorn is de kring opgericht. Samen met de afdeling Alumnirelaties en Fondsenwerving organiseert een commissie van alumni de bijeenkomsten. Deze commissie bestaat uit:
1. Han van den Bos (Economie, 1975)
2. Hans Eenhoorn (Economie, 1969)
3. Philip Houben (Scheikunde, 1972)
4. Ties Tiessen, voorzitter (Bedrijfseconomie, 1988)
5. Albertine Zoetmulder (Bedrijfskunde, 1993)

Laatst gewijzigd:22 juni 2018 11:27
printView this page in: English