Skip to ContentSkip to Navigation
AlumniBlijf actiefAlumni AbroadAlumnikringenAlumnikringen

Amsterdam

Alumnikring

In 2010 is Alumnikring Amsterdam opgericht. In deze regio wonen circa 6200 alumni. Oud-Groningers die in de omgeving van Amsterdam wonen en werken, komen twee à drie keer per jaar bijeen op bijzondere locaties. Vaak wordt er een bezoek gebracht aan de werkplekken van alumni, zoals de Bijenkorf, Het Scheepvaartmuseum en de Amsterdamse beurs. De alumnikring biedt een interessant netwerk en de mogelijkheid iets terug te doen voor de alma mater door een bijzonder project van de RUG te steunen. De kring kent een aantal vaste donateurs die een bijdrage leveren aan onderzoek naar de genetische oorzaken van astma. Op www.rugsteunt.nl leest u hierover meer en andere onderzoeks- en onderwijsprojecten die gesteund worden vanuit alumnikringen.

Sluit je aan bij de alumnikring
De eerstvolgende bijeenkomst van Alumnikring Amsterdam vindt plaats in het najaar van 2018, details volgen. Om uitnodigingen voor bijeenkomsten te ontvangen kunt u zich aanmelden voor de mailinglijst.

Voor meer informatie en/of vragen over de kring kunt u contact opnemen met Elise Kamphuis via uef@rug.nl of 050 363 7595.

Benieuwd naar de evenementen die eerder zijn georganiseerd in Amsterdam? Bekijk het overzicht van bijeenkomsten.

Alumni Commissie
Op initiatief van een aantal alumni is de kring opgericht. Een commissie van alumni organiseert samen met de afdeling Alumnirelaties en Fondsenwerving de kringbijeenkomsten. Deze commissie bestaat uit:
1. Rien Meppelink, voorzitter (Notariële opleiding, 1984)
2. Bernhard van Oranje (Economie, 1995)
3. Marilène van Oranje (Bedrijfskunde, 1994)

Laatst gewijzigd:12 maart 2019 15:49
printView this page in: English