AlumniNieuws

Ruim € 4 ton voor zaai-aardappel

27 februari 2015

De projectgroep Science, Technology and Innovation Network Groningen for Sustainability ( STINGS ), heeft met een consortium bestaande uit Rathenau Instituut, Solynta, Kramp Varsseveld en de  WUR een NWO subsidie van € 375.000 binnengehaald voor onderzoek in het kader van hybride aardappelteelt ('de zaai-aardappel'). Vanuit STINGS is Sjaak Swart betrokken bij het project als medeaanvrager en deelprojectleider “Responsible innovation in Dutch potato breeding”. De NWO honoreert het project in het programma Maatschappelijk Verantoord Innoveren (MVI). Dankzij aanvullende financiering wordt er in totaal ruim € 4 ton in dit project geïnvesteerd.

STINGS is een multidisciplinaire projectgroep van de Rijksuniversiteit Groningen. De groep bestaat uit wetenschappers van de Science & Society Group (FNW) en Globalisation Studies Groningen en wordt ondersteund door het Ubbo Emmius Fonds.

Laatst gewijzigd:11 oktober 2018 12:56