Skip to ContentSkip to Navigation
AlumniNieuws

Ruim € 4 ton voor zaai-aardappel

27 februari 2015

De projectgroep Science, Technology and Innovation Network Groningen for Sustainability ( STINGS ), heeft met een consortium bestaande uit Rathenau Instituut, Solynta, Kramp Varsseveld en de  WUR een NWO subsidie van € 375.000 binnengehaald voor onderzoek in het kader van hybride aardappelteelt ('de zaai-aardappel'). Vanuit STINGS is Sjaak Swart betrokken bij het project als medeaanvrager en deelprojectleider “Responsible innovation in Dutch potato breeding”. De NWO honoreert het project in het programma Maatschappelijk Verantoord Innoveren (MVI). Dankzij aanvullende financiering wordt er in totaal ruim € 4 ton in dit project geïnvesteerd.

STINGS is een multidisciplinaire projectgroep van de Rijksuniversiteit Groningen. De groep bestaat uit wetenschappers van de Science & Society Group (FNW) en Globalisation Studies Groningen en wordt ondersteund door het Ubbo Emmius Fonds.

Laatst gewijzigd:11 oktober 2018 12:56

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...