Skip to ContentSkip to Navigation
Alumni

Bijeenkomst alumnikring Twente

Wanneer:ma 10-10-2016 18:00 - 21:00
Waar:De Wilmersberg, De Lutte (Rhododendronlaan 7)

Op 10 oktober 2016 vindt de volgende bijeenkomst plaats van Alumnikring Twente in De Wilmersberg in De Lutte.

De Wilmersberg ligt prachtig gelegen in de natuur van Twente. Diezelfde natuur zal gespreksonderwerp zijn, want landschapsecoloog Harm Smeenge geeft een korte gastlezing over het unieke Twentse landschap. In zijn verhaal zal hij ingaan op oude handelswegen en hoe deze door de eeuwen heen het Twentse landschap hebben beïnvloed en gevormd. Verder is er alle ruimte om bij te praten met oud studiegenoten, of om nieuwe contacten op te doen.

Wilt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst of nadere informatie over de alumnikring ontvangen, neem dan contact op met Josca Westerhof via uef rug.nl of 050 363 7595.

Voor deze bijeenkomst vragen wij een bijdrage van € 17,50,- per persoon als tegemoetkoming in de kosten. U krijgt hiervoor drankjes en een diner in De Wilmersberg. U kunt deze bijdrage op de avond zelf afrekenen bij De Wilmersberg.

Programma

18:00 Inloop in landgoedhotel De Wilmersberg

18:45 Welkom
Door Boudewijn van Vilsteren, RUG-alumnus economie en directeur De Wilmersberg & Gerbrand Visser, RUG-alumnus notarieel recht en directeur Ubbo Emmius Fonds, Rijksuniversiteit Groningen

19.00 Voorstelrondje

19.15 Gastlezing: 'Oude handelswegen in Twente en het effect op het landschap door de eeuwen heen'
Door Harm Smeenge, landschapsecoloog Rijksuniversiteit Groningen

19.45 Diner

20.30 Afsluiting
Door Elmer Sterken, Rector Magnificus Rijksuniversiteit Groningen