Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWerken bij de RUGDaarom werk je bij de RUGDual-Career Support

Veelgestelde vragen

Heb ik een baangarantie als ik me aanmeld bij Dual-Career Support?

Er is geen baangarantie. We doen ons uiterste best je te ondersteunen bij het zoeken naar een baan. We kunnen echter geen banen creëren, noch interveniëren in het selectieproces van een werkgever. De kans op het vinden van een baan is het grootst als je jezelf daarvoor maximaal inzet.

Heb ik voorrang bij vacatures bij de RUG?

Het ondersteunen van Dual-Career koppels vindt RUG belangrijk. Bij RUG worden de meeste vacatures eerst intern vacant gesteld. Deze vacature staan dus ook open voor bij Dual-Career Support geregistreerde partners. Het is belangrijk in je sollicitatiebrief aan te geven dat je een interne kandidaat bent omdat je partner bent bij Dual-Career Support. Zet deze informatie ook in je CV (onder persoonlijke informatie). Voor vacatures bij de RUG zie onze website. Bij registatie als partner ontvang je een link naar de interne vacatures. Ben je wel geregistreerd maar heb je de link niet ontvangen? Neem dan contact op met ons secretariaat (tel. 050-3635313) of stuur een email naar dualcareer@rug.nl.

Kan de RUG me helpen om een baan te vinden buiten de RUG?

RUG heeft een netwerk van bedrijfscontacten, die aangeboord kunnen worden voor bijvoorbeeld oriënterende gesprekken en open sollicitaties.

Hoe lang kan de RUG me ondersteunen?

Onze service kan ongeveer twee jaar voortduren of tot je een eerste baan vindt.

Meer informatie:

Voor meer informatie kan je contact opnemen met het secretariaat van Dual-Career Support, email dualcareer@rug.nl , tel. 050 3635313, of met onze Dual-Career Support consultant.

Laatst gewijzigd:18 september 2018 17:49
printView this page in: English