Wat is My University?

My University bevat alle informatie voor medewerkers van de RUG. U krijgt toegang tot My University door in te loggen met uw p-nummer.

Richt uw Dashboard in naar eigen behoefte

Elke medewerker krijgt na het inloggen op My University zijn of haar persoonlijke Dashboard te zien. Dit Dashboard is voor een klein deel gevuld met informatie waarover iedereen moet kunnen beschikken, maar voor de rest geheel naar eigen behoefte in te richten met behulp van zogenaamde widgets. Met My University zijn bijvoorbeeld uw verlofaanvragen, arbeidsvoorwaarden en nieuwsberichten eenvoudig via het eigen Dashboard te benaderen. Bovendien kan iedereen het Dashboard uitbreiden met widgets voor bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Buienradar of OV9292.

Vind interne informatie op het Infonet

Daarnaast is alle overige interne informatie voor medewerkers beschikbaar binnen My University, namelijk op het tabblad Infonet. U vindt daar onder meer het intranet van uw eigen faculteit of dienst.

Veilig gebruik

My University is een krachtig middel: op het gepersonaliseerde Dashboard wordt toegang geboden tot veel vertrouwelijke informatie. Laat uw computer dus niet onbeheerd achter na het inloggen op My University. Of vergrendel uw pc door op alt+control+delete te drukken, en daarna te kiezen voor ‘Lock Workstation’. Alleen wanneer u uw browser geheel heeft afgesloten, bent u uitgelogd uit My University.

N.B. Studenten loggen in op de Student Portal.

Laatst gewijzigd:10 oktober 2016 15:41
printView this page in: English